Amaurote

Masteronic Added Dimension 1987

 

Az országunkat elözönlötték a gyilkos méhek, ezeket ki kell irtanunk, de lehetőleg úgy, hogy a városokban minél kevesebb kárt okozzunk. Ennek a feladatnak a teljesítéséhez egy lépegető terepjáró áll a rendelkezésünkre, melyet helikopterrel juttatnak el a megtisztítandó városokba. A gépünk bombákkal van felszeretve, melyekkel a méheket kell kipusztítanunk. Ez a feladat nem is olyan könnyű, mert a célzás elég nehéz a 3D felépítésű tájon. Minden - a rovarokkal történő - érintkezés növeli a sérülések mértékét (DAMAGE). A programozó bácsik gondoskodtak arról is, hagy ne unatkozzunk, mivel nem csak a dolgozókkal kell elbánnunk, hanem a jó édes mamájukat is fel kell bosszantanunk. Naná, hogy ehhez spéci bombára van szűkség! Ilyet (SUPABOMB), valamint

-normát bombát (MORE BOMBS)

-menekítést a meleg helyzetekből

-javítást (REPAIR)

korlátozott számban - AMIGA készlet tart - a <SHIFT> billentyűvel kérhetünk, ezen túl a kis kurzort mozgatva választhatunk a fentebb felsorolt opciók Kőzött.

Biztos feltűnt már a képernyő alján kulmináló három méh-sejt. A középső az aktuális célpontot, a két szélső a hozzánk viszonyított irányát jelöli. A célpontválasztás a kővetkezőképpen lehetséges:

-Dolgozó < Z > billentyű

-Királynő < X > billentyű

-A már rádión megkért bamba < V > billentyű

-A játéktér színe < C > billentyű

Nos, most már mindenki elmondhatja: profi AMAUROTE játékos (az más kérdés, hogy ezt ki hiszi el nekünk)!!! Tessék szépen észrevenni a szuper grafikát, amelyet a kezdésnél láthatunk, és ez minden újrakezdésnél idegesítően előjön. Ja, és ha nincs örökéletes verziónk, valószínűleg sokra jutunk vele. Formalin a kivételnek!

 

Térkép

 

Spectrum Világ 21. rész

Scan&OCR Kiss László